MTB марафон Гуцул Трофі

Автор opryshok, 21 марта 2017, 01:10:53

« предыдущая - следующая »

Ссылки на связанные события


opryshok

21 марта 2017, 01:10:53 Последнее редактирование: 21 апреля 2017, 11:31:41 от Winny

В Покутсько-Буковинських Карпатах, біля Черемошу, знаходиться Косів – історичне місто, та серце Гуцульщини. Косів у першу чергу відомий, як центр гуцульського мистецтва – всесвітньо відома косовська кераміка, ліжники, різьба. Традиційні гуцульські ремесла і зараз процвітають у місті, а наявність великої кількості майстрів у місті створюють особливу творчу атмосферу.
Гірські хребти Косівщини не лише живописні, а й дуже різноманітні – кожен наступний зовсім не такий, як попередній, і всі вони наче спеціально створені для MTB. До того ж гуцули – народ азартний і схильний до всіляких спортивних авантюр.  Тим більше, що навколишні гори просто пронизані сіткою трейлів різного рівня складності.
Чи хочеш ти відчути колорит покутської гуцульщини і приторкнутись до давніх традицій? Хочеш насолодитись катанням сінглтреками буковими та смерековими лісами, та милуватись красою скель-одинців серед різнотрав'я полонин?
Чи може хочеш на повну задіяти всі можливості свого майнтінбайку та відчувати адреналінові всплески на данхілах?
Незалежно від того, які цілі ти ставиш собі на своєму байку, новий гірський велосипедний марафон «Гуцул трофі» має трасу, що підходить для тебе – від відносно нескладної, що дозволить познайомитись зі справжнім майнтінбайкінгом, до хардкорного рубилова з апхілами на захмарному пульсі і данхілами на квадратному оці! Гуцули знають толк в горах, а команда організаторів має великий досвід в проведенні MTB марафонів, і тому 1 та 2 липня 2017 року треба бути в Косові, щоб бути серед тих, хто першим зміг випробувати себе MTB марафоном «Гуцул Трофі»!

opryshok

Реєстрація відкрита!
http://bikeportal.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=5488&Itemid=1198
Найнижча вартість стартового пакету діє до 15 травня, спішіть зареєструватись та оплатити участь.
Офіційне положення
Опис трас марафону

opryshok


До завершення реєстрації з пільговою вартістю стартового внеску залишилось 5 днів! Потім стартовий внесок коштуватиме на 100 грн дорожче. Поспішайте!
Реєстрація за посиланням: http://bikeportal.org.ua/index.php...
Стартові внески приймаються грошовим переказом на картку ПриватБанку до 23.06.2017 включно. Для підтвердження переказу кожен учасник має надіслати електрону копію квитанції за адресою hutsultrophy@gmail.com з переліком ПІБ та категорій учасників за яких був виконаний цей переказ.
Вартість стартового внеску складає:
18.04.2017 – 15.05.2017 – 350 грн
16.05.2017 – 15.06.2017 – 450 грн
16.06.2017 – 23. 06.2017 – 600 грн
Після 23.06.2017 оплатити участь у змаганні можна буде лише беспосередньо під час реєстрації. В такому випадку вартість реєстрації складатиме 800 грн.
Реквізити картки
Номер: 5168 7556 2435 4607
Власник: Похвіщев Ігор

opryshok


Увага-увага! Слухайте і не кажіть, що не чули!
Сьогодні останній день дії пільгової вартості участі в нашому марафоні. Завтра вже буде на 100 грн дорожче. Поспішайте зареєструватись та оплатити участь.
Реєстрація та умови оплати за посиланням: http://bikeportal.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=5488&Itemid=1198

opryshok


Сьогодні розпочався продаж залізничних квитків, щоб Їхати на нашу гонку, тому радим поспішити, щоб взяти кращі місця. Тому зараз висвітлим ще одне важливе питання - як добратись до Косова.
Якщо потягом, то найзручніший варіант, це доіхати до Коломиї http://uz.gov.ua/passengers/timetable/..., а далі або своїм ходом близько 30 км, або автобусом, які ходять з Коломиї доволі часто, або ж найняти бусик.
Є пряме сполучення не лише з Києвом, Львовом, Івано-Франківським та Чернівцями, а й Харковом, Полтавою, Одесою, Рівним, Тернополем, Хмельницьком, Житомиром та ще великою кількістю менших міст.
Звичайно, ми будем організовувати трансфер до тих поїздів, якими приїде багато гонщиків, за мінімально можливим прайсом - слідкуйте за повідомленнями.
Якщо ж Коломия для вас не дуже зручна, то приблизно щогодини ходять автобуси з Чернівців та Івано-Франківська. До них також організуємо трансфер.
Якщо ж їхати своїм ходом, то Від Коломиї до Косова майже всюди нова чудова дорога, від Франківська до Коломиї теж поклали новий асфальт, Кажуть, що від Чернівців також - ще не перевіряли. До Івано-Франківська від Львова також нова хороша дорога.
По іншим напрямкам, на жаль, поки-що самі не їздили, бо, якщо вірити http://uaroads.com, там все ще досить поганий стан доріг.
Якщо хтось планує їхати автомобілем - пишіть звідки, і ми розпитаємо про хороший варіант доїзду до нас.

opryshok

Друзі! Ми замовляєм дуже якісні та гарні футболки для волонтерів марафону з логотипом гонки.



Самі футболки дуже якісні(склад 95% бавовна та 5% еластан). Такі самі по якості, як футболки стежок опришків 15 року, якщо ви пам'ятаєте їх, розміри теж ті ж самі. Також ми продаватимем їх усім бажаючим. Якщо ж ви робите попереднє замовлення і оплатите до 24 травня включно - матимете спеціальну ціну - 200 грн.
Колір бордовий, розміри на малюнку.


Щоб замовити - переходьте по лінку https://goo.gl/forms/6wSMRy9MV3EToFx03
Сподіваємось, вам сподобається!

opryshok


Чому у нас на малюнку дивний трайк? Да тому, що в нього колес рівно стільки, скільки лишилось днів основного періоду реєстрації на Гуцул Трофі. Поспішайте зареєструватись та проплатити участь в самому гуцульському MTB марафоні сезону!
Залишилось всього 3 дні основного періоду реєстрації на карпатський MTB марафон "Гуцул Трофі".
Зареєструватись тут
Для тих, хто не впевнений в своїх силах, але хоче спробувати катання в горах буде організований 4-денний безкоштовний кемп,
Дивитись подробиці

opryshok


Winny

Дякую! Позитивний ролик! :punk: