Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Liabi

1
Мы обращались по рекомендации в https://moving-expert.kyiv.ua/gruzoperevozki-odessa/uslugi-gruzchikov/ — всё прошло спокойно. Грузчики вежливые, крепкие, без лишних разговоров. Приехали вовремя, с собой — ремни и подкладки. Заносили диван через узкий коридор, действовали слаженно, без шума. Помогли распаковать, убрали за собой весь мусор. Без лишних чаевых и навязывания "ещё что-то".
2
У мене ситуація була майже один в один. Думав, що обов'язково різатимуть, але виявилося, що все можна вирішити без операції. Дуже раджу почитати про грижу спини https://vertebra.ua/chto-myi-lechim/mezhpozvonochnaya-gryizha.html — там чітко пояснюють, коли потрібне втручання, а коли вистачить терапії. Мені призначили витягування хребта, курс фізіотерапії, ЛФК і постійний контроль навантажень. Через місяць я вже не відчував болю. Головне — знайти толкових фахівців і не тягнути.
3
Цитата: VeloRunner от 08 мая 2025, 15:51:16Думаю оборудовать рабочее место в салоне, нужно чтобы была горячая вода для мойки инструментов. Бойлер дорого и долго, хочется что-то простое и быстрое. Кто-то ставил кран с нагревом в таких местах?

Да, у нас в салоне тоже не было бойлера, решили поставить проточный водонагреватель zerix - отличное решение. Работает чётко, включается моментально, температура нормальная, вода идёт тёплая сразу. Плюс - нет проблем с монтажом, не нужен сантехник. Просто сняли старый кран, поставили этот и подключили к розетке. Работает уже год, без сбоев. Девчонки довольны - удобно дезинфицировать, руки мыть, всё под рукой. Особенно в небольших помещениях - это лучший вариант. Занимает минимум места, а польза реальная.
4
Цитата: VeloRunner от 08 мая 2025, 14:54:08У дитини після деяких продуктів – висип, іноді набрякає обличчя. Робили алергопроби – все чисто. Лікарі не можуть знайти причину. Хочемо зробити повноцінний аналіз по харчуванню, але не знаємо, куди звертатись.

Рекомендую пройти харчова непереносимість тест у Києві в Алтімед – ми робили його теж для дитини. Метод повністю безпечний: без забору крові, без уколів. Апарат зчитує реакції організму на продукти харчування, враховуючи навіть ферментну активність. У нашому випадку виявили непереносимість яблук і консервантів – після цього симптоми зникли. Тест триває 30-40 хвилин, результат дають одразу. Це не алергопроба, а глибший аналіз.
5
Интересует чисто протестировать слоты, не создавая аккаунт. Хочется посмотреть, как работают, графика, бонусы. Есть ли площадки, где можно включить демо без регистрации?
6
Є ділянка неправильної форми. Чи допомагає архітектор правильно розмістити будинок, щоб використати максимум простору?
7
Нужны курьерские пакеты для отправки наборов с косметикой. Иногда один флакон, иногда — целый бокс. Хочется универсальное решение, чтобы не тратиться на коробки.
8
Ми організовували поїздку на фестиваль і замовляли транспорт у Prosto Bus Plus. У них дуже зручно діє послуга Оренда автобусів. Автобус був сучасний, із місцем для багажу, працюючим Wi-Fi і музикою в салоні. Водій був терплячий, все чітко за розкладом. Поїздка пройшла чудово, усі залишились задоволені.
9
То ти мені зекономив купу часу. Реально крутий ресурс! Думаю накачати собі на тлф та як раз в навушниках на вело-покатушці буде що слухати  :)  Дякую!
10
Хто знає, де можна знайти не попсу, а от справді рідкісні або старі українські пісні? Особливо фольк чи з 90-х.