SPECIALIZED VELO RACE 2016

Автор kuznets, 21 апреля 2016, 11:12:17

« предыдущая - следующая »

Ссылки на связанные события


Alex Goz

Зараз Winny повидаляє все до дідька :D :D :D

shuriks

Нащо видаляти таку пізнавальну дискусію щодо вибору назви команди =)

Ну що, в цьому році знову будемо плавати по полям, по багнюці?  :'(

....
Маю питання до організаторів:  а існує теоретична можливість проїхати за контрольний час всі цьогорічні КП?

ultegra

 По правилам рогейн спланирован идеально, когда ни одна команда не смогла посетить все контрольные пункты, но команда-победительница должна быть близка к этой цели, т.е. взять 90-95% всех КП.

Alex Goz

Думаю організатори самі не знають :D
Це про можливіть проїхати всі КП.
Winny, може видалити флуд :) :) :)

shuriks

Скажите, один я планировал приехать завтра на лыжную базу??? Це капець, еще гонка не началась а я туплю... Ну, это у меня по традиции, толи еще будет...

_stels

Было же в обсуждении на форуме адреналина https://goo.gl/maps/movkTmmyqBK2
Цитироватьтоли еще будет...
Судя по погоде таки будет  :D
п.с. Тоже сначала собирался на лыжную базу))))))

Alex Goz

Слава яйцям!!!
Всупереч здоровому глузду, змагання виграли яйця. :( :( :(

А все ж на цей раз було наче й непогано, і більшість КП по-людськи поставлені, і не було вже того збочинецького бажання організаторів загнати народ у багнюку.
І треба ж було так обгадити все цими яйцями.
Ну, навіщо????? Бл.....

А так змагання організовані наче й нічогенько, погода майже пожаліла нас. Жаль ми з Геною в призи не попали, трохи лопухнулись з вибором стратегії й всякі Коні й Лосі випередили нас :D :D :D.
Радий на наш клуб VELORIENT, з перших п'яти місць - три наші :P :P :P.

Але все обгаджено цією тупою витівкою з яйцями, про яку не згадувалось у Положені і яка вплинула на визначення переможця.
Сюрприз, блін зробили, кому він нах потрібен, такий, хіба, що так званим переможцям. Чи може то так потрібно було, щоб перемогла іменно так команда? Ти паче зроблено так тупо: в положенні ні слова (сюрприз ж) і лиш одна спроба, тобто вгадай на скільки метрів відійти, шоб піймати яйце, виявляється це характеризує вміння орієнтуватись та їздити на велосипеді.
Думаю в багатьох лишився гіркий осад.
Соромно!!!
Думаю це аж ні як не підвищись рівень довір'я до Адреналіну, як організатора змагань чи інших заходів.

kuznets

Цитата: Alex Goz от 12 июня 2016, 14:17:28
Слава яйцям!!!

Соромно!!!
Думаю це аж ні як не підвищись рівень довір'я до Адреналіну, як організатора змагань чи інших заходів.

Браво !!! маэстро!!! и спасибо за отзыв.
Интересно а к кому у вас доверия больше по поводу организации? мне так лично интересно
"Тупых" велогонок по трассе взад вперед у нас в городе хватает и без Адреналина, конечно мы хотим отличаться, любите нас такими какие мы есть. Как я наблюдал то многим конкурс пришелся по душе, лично я хотел видеть это чуть иначе скажу честно, но как получилось уже не исправишь.

kuznets

Всем спасибо за участие и помощь в организации соревнований, особое Спасибо судьям которые откликнулись и не подвели. Очень интересно наблюдать как участники ищут КП, видеть их довольные лица. Традиционно мы сняли материал для фильма который появится в конце месяца, и вы сможете показать друзьям как провели эти выходные.

yura1305

Мне понравилось! Четко стоят КП, супер задание на техКП. Тактику выбирай сам - VelopulsE был готов, но промахнулись((
Яйца  -да отличная идея - мы приехали на финиш -еще подобрали 11 очков. Абсолютно согласен, что это не совсем гонка  - это развлечение!!!

Оргам ОГРОМНОЕ спасибо, Вы проделали отличную работу и сделали такой подарок любителям велосипеда!!!

Еще есть пожелание (если формат мероприятия позволяет) : призы должны быть получше, в качество спонсорства призов могу выступить и я.
Спасибо -здорово!!


damanea

Организаторам спасибо! Было здорово, несмотря на скромные результаты, мы остались довольны, вообще не пожалели что участвовали в профи, хотя поначалу было немного не по себе, осознавая кто едет с нами в группе, но в итоге прекрасно провели время)

А вот и Видео ---

https://youtu.be/4fzUSJYrkzE

Ruslan BGS

ну для тех кто ехал побросать яйца было интересно....но в грамоте написано СОРЕВНОВАНИЯ ПО ВЕЛООРИЕНТИРОВАНИЮ...

yura1305

Цитата: Ruslan BGS от 12 июня 2016, 16:34:08
ну для тех кто ехал побросать яйца было интересно....но в грамоте написано СОРЕВНОВАНИЯ ПО ВЕЛООРИЕНТИРОВАНИЮ...
Да с этим нельзя не согласиться! К тому же техническое КП - тоже нельзя назвать соревнованием по ориентированию!!

Просто в следующий раз назвать КВЕСТ-РОГЕЙН по ориентированию!

Alex Goz

Ну ми підбрали більше - 12 очок, але нах вони такі потрібні. Тоді слід було заявити, що це не змагання з велоорієтування, а щось таке, собі чернігівсько-адреналіновське особливе.  Яйцетлон, наприклад. Яйця то для слабаків, хто не здатний показати результат, але хоче за рахунок якихось "ужимок" зайняти місц в протоколі по вище.

До кого в Чернігові довір'я з організації змагань? Та по суті ні до кого? Нормально було ще в велоспорті, поки не загинув Остапенко  А.І., а зараз і там ка зна, що. В легкій атлетиці нормально, у всякому разі там де судить Рябов В.В.

:D :D :D А хто сказав, що велогонки тупі? Той, хо жодного разу не брав участі в них, вони не для слабаків, а там думати потрібно, як розподілити сили, правильно вибрати передачу та ін.,  особливо в групових, де ще й необхідна неабияка майстерність володіти собою й велосипедом.

І якщо Ви вважаєте, що змагання з велоорієнтування це "тупа велогонка взад-вперёд", що його необхідно урізноманітнити яйцями, то просто немає слів., значить -  Адреналін не здатний якісно організувати спортивні змагання. Щоб організувати змагання, на них потрібно ще й розумітись, а не лише типові чернігівські понти демонструвати. "Мы мол лучшие ибо мы Чернигов" Які ви в дідька кращі? Я у Вінниці, наприклад ще в кінці 80-ти бігав у легкоатлетичному манежі, тут ним не пахне до сих пір :(

Ruslan BGS

и прошу заметить вопросов по довольно специфическому этапу "скалолазание" так и не возникло потому как он был на кп дистанции и в общем времени дистанции....а яйцетлон надо было отдельно конкурсом проводить если вы решили его делать так отдельно...и тем более О БАЛАХ ЗА ЯЙЦЕТЛОН ВООБЩЕ НИ ГДЕ НЕ НАПИСАНО....лажа получилась....а сам рогейн  у вас получился в этот раз наконец-то  хорошо