Голова сільради на авто насмерть збив велосипедистів та втік

Автор Миллионер, 13 августа 2012, 11:31:39

« предыдущая - следующая »

Миллионер

На 31 км автодороги Т-1302 Танюшівка - Старобільськ - Артемівськ (на відстані 2 км від селища Заайдарівка) місцеві жителі виявили трупи хлопця 1994 р.н., дівчини 1985 р.н. , а також дівчину 1996 р.н. з тілесними ушкодженнями. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС в Луганській області.

Дівчина була госпіталізована в Луганську обласну клінічну лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом стегна і лівої стопи, рвана рана губи, травматична ампутація передніх зубів.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники ДАІ спільно з оперативниками відділу карного розшуку Новопсковського РВ встановили, що троє молодих людей постраждали внаслідок ДТП, винуватець якого, голова сільради, керуючи автомобілем "Фольксваген-Пассат", скоїв наїзд на молодих людей, що рухалися на двох велосипедах в зустрічному напрямку, після чого з місця скоєння ДТП зник.

Водій затриманий в порядку ст. 115 КПК України. Порушено кримінальну справу за ч. 3 статті 286 КК України. Автомобіль знаходиться на штрафмайданчику. Досудове слідство за даним фактом ведеться Слідчим Управлінням ГУМВС України в Луганській області. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Джерело:  УНН


кокос