Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Pocket

1
Я дуже здивований, що люди тут підтримують ініціативу правоохоронців! :'( :'(

Я не порушую закон,а в даному випадку його порушують правоохоронці, я наприклад не маю, а ні часу, а ні бажання взагалі спілкуватися з міліцією! Крадуть велосипеди, давайте запровадимо номерні знаки? Чи маркування? Але згідно закону! А не тому,що так вирішив хотось, у людей думки різні! Давайте будемо ходити по домівках і переписувати всі серійні номера пристроїв та приладів, а може вирішити переписати усі гроші у кишенях, можливо вони крадені?
Чи всі мобільні телефони будемо ходити перевіряти?
Є здоровий глузд? Є підозри,підстави - зупиняйте робіть протоколи огляду!Згідно законодавства!
В даному випадку,формується якась база даних, хай туди попаде 5 відсотків велосипедистів, але що то за база?
Можливо вона буде комерційна,я не маю підстав довіряти правоохоронцям, а ви? Згідно,якого законодавства вона формується??? Вона зареєстрована?

Мене як громадянина обурює, те що я нічого не порушуючи при кожному патрулі міліційному повинен відповідати на тупі питання, перевертати велосипед,давати контактні данні, є Презумпція невинуватості,чому я повинен рахуватися підозрюваним,завдяки наявності велосипеда? І згідно якого законодавства я повинен мати при собі всі документи на речі,можливо мені ще коробку з кросівок носити з собою,а то в мене кросівки коштують як пів велосипеда і мені треба підтвердити зараз,що я їх не вкрав?

Якщо,в мне взагалі самостійно зроблений велосипед без серійного номера?

І ще не забувайте,правоохоронці, перевіряють не повнолітніх,без присутності батьків,вони взагалі не мають такого права!


3
Біля АТБ чатують!!Будьте обережні!Переписують Прізвище Ім"я адресу,цікавляться скільки коштує велосипед, де його придбали!
Якщо у Вас є діти які їздять на велосипеді,попередьте їх!І взагалі такий допит неповнолітніх не законний!
А збір і формування БАЗИ даних власників велисопедів  - взагалі порошує декілька законів, наприклад закон про Інформаційні Бази даних,які потребують письмової згоди громадянина і реєстрації таких баз даних!
4
Друзі, як велосипедиста,мене обурює таке ставлення правоохоронців до громадян які нічого не порушуючи  мають у власності и використовують велосипед,далі ось яка ситуація склалась в нашому місті:


Сотрудники Милиции проводят рейд по досмотру личного имущества, в данном случае такого транспортного средства как велосипед, просят предъявить при этом документы удостоверяющие личность, а также записывают серийный номер рамы принуждая переворачивать велосипед, и контактные данные его владельца, объясняют это занесением их в какую-то базу данных. Делается это в не законной форме, без составления протокола досмотра и без присутствия понятых, проверяют также не совершеннолетних, владельцев велосипедов.
http://prochernigov.com/catalog/news/Miliciya_proveryaet_vseh_velosipedistov.htm

Фото такого досмотра было сделано возле Макдональдса.

Я не знаю на яких таких підставах таке робиться, і як можна це припинити?