Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - bigdigital

1
Цитата: kuznets от 27 мая 2015, 22:48:57
bigdigital  какие шансы найти с помощью velocop раннее незарегистрированный велосипед? На сколько я понимаю нужно купить на сайте треккер и установить его, тогда понятно, но почему я не нашел подробной информации о трекере, или сначала регистрируемся а потом получаем инфу. На первый взгляд какое то не дружеское отношение, поправьте меня если я не прав...
Першочергове завдання ресурсу, створення глобальної бази викрадених велосипедів. Маючи таку базу, набагато простіше ідентифікувати вкрадений велосипед чи то при купівлі з рук, у ломбардах (найчастіше їх місце знаходження) чи просто катаючись по місту. Розміщаючи заявку про викрадення на ресурсі, заявка перепощується у групах соцмереж(ВКонтакті, facebook, twitter, google+), таким чином поширюючись у інформаційному простірі і залучаючи небайдужих людей. Усі завки також швидко індексуются пошуковими ботами, що дозволяє знайти велосипед просто ввівши його прикмети у пошуковій системі такій як google.
Звичайно ніхто вам не гарантуватиме 100% його повернення, як і при розміщенні повідомлення на форумах, і при подачі заяви в міліцію.
Щоб збільшити шанси на повернення, розроблюється мініатюрний автономний трекер. Він вмонтовуєтся у раму велосипеда, і при викраденні оперативно сповіщає володаря і всіх користувачів, які "патрулюють" у своїх районах. Кожний користувач може відзначити свою зону відповідальності, яку він покриває протягом для, наприклад, подорожуючи на роботу. На данний момент , завершено близько 60% цього пункту, і як тільки етап розробки буде на останніх стадіях, одразу з'явится більш детальна інформація на сайті.