Велоекспедиція Фолькнерів. Підтримайте проект!

Автор bitloman, 02 апреля 2013, 12:41:52

« предыдущая - следующая »

bitloman

02 апреля 2013, 12:41:52 Последнее редактирование: 02 апреля 2013, 19:28:42 от Winny
Доброго дня, велоколеги!
Вас вітає гурт Фолькнери та сподівається, що у Вас все добре.
Просимо трохи Вашої уваги та по можливості допомоги.
   
Як Ви знаєте, ми щороку здійснюємо етнографічну експедицію на велосипедах в рамках нашого проекту "Двоколісні хроніки", в якій збираємо рідкісні фольклорні пісні України та інших країн, а також знімаємо про це фільми, які вже стали переможцями багатьох кінофестивалів. Таким способом ми намагаємось популяризувати велотуризм.

Через півтора місяця ми плануємо старт четвертої експедиції – цього разу від Чорного до Білого моря через Україну (і через Чернігів), Білорусь, Росію та Фінляндію. Це має бути наймасштабніша та найцікавіша з усіх наших експедицій.

Чому ми пишемо про це Вам? Тому що саме зараз ми збираємо кошти на створення сайту проекту, де хочемо розмістити для вільного доступу зібрані етнографічні матеріали з усіх експедицій, а також на оновлення відеотехніки для створення нового фільму. На сайті "Велика Ідея" розміщено наш проект - http://biggggidea.com/project/149/  де кожен бажаючий може підтримати його фінансово, пожертвувавши хоча б одну гривню. Необхідна сума для учасників проекту є досить суттєвою, але для громади однодумців - це незначні витрати.

Також це може бути інша, нефінансова допомога: наприклад, поширення проекту в мережі, рекомендація друзям, знайомим... З Вашою підтримкою ми зробимо значно більше для розвитку велотуризму та збереження народної культури в глобалізованому світі!

Дякуємо всім небайдужим!

З повагою,
Ярина Квітка, Володимир Муляр та гурт Фолькнери

http://www.youtube.com/watch?v=5Rh3wG_p21k#

Більше інформації про діяльність гурту, музику та відео Ви можете знайти на сторінках Folknery у Facebook,  vkontаktі та YouTube

Поправил ссылку на видео.

Анатолий

удивительно, что этнографические клады вы собираетесь искать за пределами украины!

Анатолий


bitloman

23 апреля 2013, 11:17:10 #3 Последнее редактирование: 23 апреля 2013, 11:29:23 от bitloman
Цитата: Анатолий от 22 апреля 2013, 22:34:32
удивительно, что этнографические клады вы собираетесь искать за пределами украины! я не поддерживаю!

Я поважаю Ваше рішення, Анатолій, але не розумію Вашої позиції. Невже Ви вважаєте, що в інших країнах немає достойного фольклору? )
А крім того, ми не "збираємось", а продовжуємо )). Це вже буде четверта наша експедиція, а в попередніх ми так само збирали пісні різних країн. Щодо нашої Батьківщини, ми присвятили їй проект 2011 року, проїхали її селами всю від Ужгорода до Луганська і записали більше півтисячі пісень. Багато з зібраних пісень зараз є в репертуарі нашого гурту, в тому числі і з інших країн. Наша ідея не полягає в зацикленні на власному національному фольклорі (хоча це основний напрямок нашої творчості), а в популяризації народної пісні і культури в цілому. Ми всі різні на планеті Земля, але пісні наші однаково прекрасні!

Більше про нашу діяльність Ви зможете почитати в блозі проекту - http://biggggidea.com/project/149/blog/