Показати дописи

У цьому розділі можна переглянути всі дописи, зроблені цим учасником. Зауважте, що ви можете бачити лише дописи, створені в областях, до яких у вас зараз є доступ.

Повідомлення - Alex Goz

706
Цитата: VEAN від 21 Липень 2010, 01:15:47

+ поменять руль
Та каретку з шатунами
707
Болтушка / Re: С Днём Рождения!
19 Липень 2010, 14:53:14
КнязЪ! Вітаю з Днем народження! Щастя, міцного здоров'я, любові, здійснення всіх мрій!
708
Дякую, але це це посилання для мене приблизно звучить так, як для більшості з вас циклопентанпергідрофенантрен (до речі попередник холестерину) або нікотинамідаденіндинуклеотидфосфат, тобто не зрозумів я нічого :). Picasa я встановив давно, але з її допомогою в мене виходить скачувати лише по одній фотографії, а щоб вибрати кілька або всі і скачати одним махом - не виходить.
709
А як з Picasa скачати всі фотки разом, а то в мене лиш по одній виходить?
710
Може все зв'язано з формою молекули СО2, хоча тьохатомна, досить велика, дідько його знає, чому він швидше виходить.
711
Оригінальний захід. Молодці!!!
712
10 Червень 2010, 22:35:31
Winny! Вітаю з Днем Народження! Міцного здоров'я, щастя, любові, великих і малих перемог на життєвому шляху.
714
03 Червень 2010, 07:28:37
Ще раз дякую!
715
Це скільки часу вдасться тримати швидкість 70 км/год???.

Можу сказати, що я одного разу проїхав при непоганому попутному вітрі 40 км за 58 хв, можна було швидше, але я прекрасно розумів, що мене чекає назад така сама дистанція, тільки проти вітру.
716
02 Червень 2010, 21:11:57
Шановні друзі! Всім дуже вдячний за привітання!
717
Організовано було чудово, хлопцям лишається подякувати лише за проведену роботу. Не вписувалась, на жаль, правда ота стрибаюча та никаюча туди-сюди зграя. Жаль, що склад учасників не дозволяв збільшити швидкість, особливо в гору так, щоб вони зразу затихли і заспокоїлись. Може на наступний раз варто якийсь відбір в колону провести? Нехай вона буде менша, але нормальна. Тоді і ефект від проведеного заходу в буде позитивний, а не з протилежним знаком. Ще раз дякую!
718
Середня  виявляється суттєво нижчою ніж та яку стараємось тримати під час руху. Наприклад їдемо на тренуванні 100 км швидкість часто буває вища 40 км/год, а середня виявляється 33. До речі найвище досягнення у мене: командою з трьох гонщиків (з них одна дівчина, її на зміну не випускали), я тримав зміну по 2 км, напарник по 1 км -- 100 км за 2 год 57 хв. (середня 33,8 км/год). Спробуйте повторіть, Nemez'а не стосується, отоді й відчуєте яка середня швидкість вище 30 км/год.