Показати дописи

У цьому розділі можна переглянути всі дописи, зроблені цим учасником. Зауважте, що ви можете бачити лише дописи, створені в областях, до яких у вас зараз є доступ.

Повідомлення - Alex Goz

257
Це до цього звичайного китайського? Гляну на велобазі, в мене десь була, я її тобі подарую як знайду.
258
Болтушка / Re: С Днём Рождения!
02 Червень 2015, 21:34:33
Дякую :)
Постараюсь :) :)
259
Дякую)))
260
02 Червень 2015, 20:55:56
Дякую Ярослав)))

Обов'язково, все що від мене залежить)
261
Краще їхати подальше від бордюра, так Вас краще помітно, і коли нахабно підріжуть буде місце для маневру.
Повірте моєму досвіду, а він не маленький.
262
Мероприятия / Re: SPECIALIZED VELO RACE 2015
02 Червень 2015, 17:38:06
О, зараз заїду, резервую.
263
02 Червень 2015, 17:23:51
Дужу дякую Вам)))
Старатимусь)))

Будемо надіятись, що так воно й буде, хоча....
В усякому разі крім усього іншого, не забув як користуватись автоматом.

Два Коня, дивіться там, Ветерани-2 ще в тонусі, просто цього року так склалось :) :) :)
264
Дкмаю не варто мусолити цю тему, так же як і каналізаційні люки не прибрати з проїжджої частини на тротуар, так і велодоріжки не розмістити, так щоб від них була користь, а не піар.  Де???
265
02 Червень 2015, 14:47:07
Пр-р-р-р-р--рр! Ще раз повторюю, я небув учасником і може буду не зовсім об'єктивним. Де погріб? В лісі на галявині? Біля лісу? Одиноке дерево чи ще щось примітне? В легенді не вказано, а всі КП повинніф бути прив'язані до якихось особливостей. Може я в чому не правий, бо сам там не був.
266
02 Червень 2015, 13:01:20
Не було воно поширене в нас. Для мене насамперед гонки на шоссе, й лижні гонки. Трішки байк. А в же потім велоорієнтування, та й одна гонка на рік не сприяє набування досвіду, виникнення й розвитку якоїсь школи. Тому й майстерності нізвідки взятись.
267
02 Червень 2015, 12:26:12
Я не про те, а що може не варто було там жорстко обрізати контрольним часом, все-таки для нас траса надто складна, всі КП все рівно ніхто не пройшов.
268
02 Червень 2015, 11:16:13
На старті не був присутній, бо задіяний на іншому заході (Спартакіада працівників охорони здоров'я), не знаю наскільки чітко організатори довели до учасників правила відносно контрольного часу. Бо в Положенні щось небачив. Може не варто було перед стартом міняти? От багато хто й поступили як у минулому році. І кілька сильних пар незаслужено "пролетіли". Чи меншу кількість КП ставити, все-таки справжніх орієнтувальників тут практично немає, крім двох - трьох чол.
269
Знову мимо. Покійний Лаккі Лучано говорив, що найефективніший спосіб боротьби з наркомафією це зробити наркотики вільнодоступними. Хто схоче все рівно знайде, але дешевше, значить поменшає кількість крадіжок, грабежів та ін, але ж... Значить комусь у нашій державі це вигідно, а кому.... Тут потрібно в корінь проблеми дивитись, а не лякати що передасте матеріали ментам, вони краще вас знають хто де продає, чи може хто сумнівається? Молоддю й дітьми слід займатись, щоб у них не виникало потягу, це нелегка справа, куди легше організовувати отакі акціїї.

А відкіля такий філологічний шедевр НАРКОКОРУПЦІЯ. Невже і в с ередині наркомафії теж є корупція? :) :) :)
270
Ми проти наркотиків виступаєм і без велосипедів. Велосипедисти надіюсь не вживають. Думаєте наркомани прийдуть на пробіг.  Вважаю все-таки це піар-акція. Тим паче ініціатора її на нашому форумі не було, а зареєструвалась іменно з цією метою, тобто випадкова людина, а при чому тут ми, танцювати під чужу дудку. Хтось знає автора? Може бути інший варіант - той, хто зобов'язаний за своїми обов'язками боротись з наркоманією поставить галочку у звіті, що провів "надзвичайно дієвий захід", ефективність якого однозначно - нуль.  А шуму, й перешкод як транспорту так і пішоходам маса.