SeGrey
Новичок
« : 03 Апреля 2010, 18:21:29 »
Добридень, вельмишановна публіка. Я нарешті дозрів до того, що хочу придбати велосипед. Але чим більше ходив теренам інету й вибирав цікаві для мене модельки, тим більше заплутувався у виборі.
Я хочу велосипед для повсякденного катання містом. Окрім того хочеться поїздити за Черніговом з вітерцем і по бездоріжжю. В той же час, не хочу заплптити гроші і думати, що він може поламатися через якусь заглибоку яму чи щось подібне. Я собі придивився ось ці моделі, але не знаю яка краща. Підкажіть мені, або є інші кращі варіанти.
Bergamont Hype 2009 -
http://velobazar.com/catalog/velobikes/mountain_bikes/850 Fuji Nevada 2.0 -
http://www.velocita.com.ua/FUJINevada%202.html Author Basic -
http://www.velopark.com.ua/index.php?page=shop.product_details&product_id=99&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=29 Giant ESCAPER -
http://www.veloonline.com/view.shtml?id=2296 Я от дивлюся у фуджі там вилка з блокуванням, а у інших цього нема. А кажуть, що по асфальту краще, щоб було блокування вилки. Словом, я заплутався і прошу поради людей, які на цьому знаються. Чи може є якіст інші варіанти. Звісно зустрічав і мені рекомендували звернути увагу на більш дорогі велікі, але ж це мій перший і я не впевнений, що мені потрібна спортивна рама і клас обладнання деор.
Завчасно вдячний, що не лишилися байдужими і надали мені допомогу.
« Последнее редактирование: 03 Апреля 2010, 20:25:20 от Winny »
Fugitive
Старожил
« Ответ #1 : 03 Апреля 2010, 21:38:43 »
SeGrey представлені моделі одного рівня, мені здається, ти не відчуєш між ними значною різниці.
Віддай перевагу тому що більше подобається!
При виборі приділи увагу:
- наявність необхідного розміру рами;
- якщо твоя вага більше 70 кг - подвійні ободи, касетну втулку мають всі перелічені моделі;
- наявність блокування вилки - перевага, але бюджетні вилки блокуються специфічно, маючи певний хід, моя думка - немає різниці.
На жаль, з приходом квітня розтанув сніг, а з ним і знижки в багатьох магазинах.
Віддаю перевагу Bergamont Hype 2009
P.S. Заглибокі ями слід об'їжджати або перестрибувати
"I wanted to live forever The same as you will too I wanted to live forever And everybody knew" ©
SeGrey
Новичок
« Ответ #2 : 04 Апреля 2010, 00:33:45 »
та, знижки якось кудись поділися. Але, разом з тим, на київських велосайтах ще можна знайти привабливі ціни. На той самий бергамонт, наприклад.
Fan
Ветеран
"Пафосный" матрасник )))
« Ответ #3 : 04 Апреля 2010, 15:07:31 »
Я собі придивився ось ці моделі, але не знаю яка краща.
Кардинальных отличий у этих моделей нет,лично мне нравится Giant ESCAPER - красава ,видел в живую в цвете-металлик(но,как говорится "на вкус и цвет...")
Підкажіть мені, або є інші кращі варіанти.
Лучших вариантов - море. Всё зависит от толщины кошелька и предназначения велосипеда.
По - поводу локаута(блокировки) вилки, эта опция ИМХО очень редко используется,сам часто включал по-началу(больше из интереса,чем по необходимости), вкручивать в горку - немного легче, но после того как пару раз забыл выключить и "словил ямку" -забил.
Jenya
Старожил
« Ответ #4 : 04 Апреля 2010, 17:07:51 »
Как по мне BerGaMont Hype 2009 будет лучше всего.
Жители Британии очень любят кататься на великах. Поэтому страну и называют: «Великобритания»
Шатун
Новичок
« Ответ #5 : 04 Апреля 2010, 19:01:24 »
я тоже за бергамонт, так как фуджи - не очень известная фирма, а автор - деньги на ветер
Fan
Ветеран
"Пафосный" матрасник )))
« Ответ #6 : 04 Апреля 2010, 19:19:06 »
Jenya и Шатун , мне например Giant ESCAPER больше нравится чисто внешне, интересно услышать ваши аргументы, чем же лучше Bergamont ?
Jenya
Старожил
« Ответ #7 : 04 Апреля 2010, 20:02:16 »
Бергамонт помоему лучше так как он уже проверен довольно многими людьми, и все довольны, а джайнт менее проверенный! Ето мое мнение.
Жители Британии очень любят кататься на великах. Поэтому страну и называют: «Великобритания»
Fugitive
Старожил
« Ответ #8 : 04 Апреля 2010, 20:24:16 »
Giant - не менее провереный производитель, и в частности данная модель!
Но:
- "покрыхи кенда - не катят"
(с)
- Сотню гривень экономим
В виду этих причин: выбирай, что на душу ляжет и где твоя ростовка будет.
"I wanted to live forever The same as you will too I wanted to live forever And everybody knew" ©
Fan
Ветеран
"Пафосный" матрасник )))
« Ответ #9 : 04 Апреля 2010, 21:19:20 »
Бергамонт помоему лучше так как он уже проверен довольно многими людьми, и все довольны, а джайнт менее проверенный! Ето мое мнение.
Жжош
- "покрыхи кенда - не катят"
(с)
Ещё как катят
выбирай, что на душу ляжет и где твоя ростовка будет.
Вот! здравый совет,полностью согласен, а то запутается человек окончательно
.
SeGrey
Новичок
« Ответ #10 : 04 Апреля 2010, 22:53:29 »
Так, джаянт і мені зовнішньо більше сподобався. Хоча бергамонт теж не пасе задніх. Хоча й кажуть, що джаянт більш імента і надійніша фірма, та й поганих відгуків про бергамонт я на форумах не знаходив. Тож, нащо платити більше?
Проте, через кілька днів збираюся сісти на них, щоб зрозуміти на якому мені приємніше сидиться і їздиться. До речі, ось я ще глянув ось на цю модельку Велосипед Kellys 10 SCARPE
http://velosiped.com/product_info.php/info/p8123_Velosiped-Kellys-10-SCARPE.html. Можете щось про неї сказати? Чи варто на неї звернути увагу?
Jenya
Старожил
« Ответ #11 : 05 Апреля 2010, 08:02:06 »
Kellys тоже так ничего тебе!
SeGrey
Новичок
« Ответ #12 : 05 Апреля 2010, 10:20:05 »
))), ну якщо нічого тобі, то можно й на нього сісти. А як з приводу ТО. Якщо у мене буде той самий Kellys, то чи зможу я проходити ТО десь у нашому місті?
Fan
Ветеран
"Пафосный" матрасник )))
« Ответ #13 : 05 Апреля 2010, 10:46:31 »
то чи зможу я проходити ТО десь у нашому місті?
Конечно сможеш, или в
Велосвите или в
Велоэкстриме . Естественно эта услуга - платная(если велосипед не куплен в одном из этих магазинов)
SeGrey
Новичок
« Ответ #14 : 05 Апреля 2010, 18:15:06 »
Дякую, буду знати. Звісно ТО буде платним. Навіть, якщо у цих магазинах куплене, то там лише 1 ТО безкоштовне. А яка сума ТО, скажімо, якщо я перший раз приїду після придбання велосипеду? Мені так, на майбутнє.