А що там розповідати про трасу? Це ж не покатушка, де можна вибрати кілька маршрутів, шоб дістатись до визначеного пункту, та ще співвідношення грунт/асфальт. Гонка проводилась на трасі на Гончарівське, ти skyrider, якщо мені не зраджує пам'ять, двічі брав участь на тій же трасі у ветеранських спартакіадах, що проводяться в серпні. Старт, відступивши пару сот метрів від відгалуження з Київською трасою, розворот у Якубівці після мосту, (у минулому році розворот був аж після підйому за Якубівкою, а зараз там дорога дуже сильно розбита) Три кола, дистанція вийшла 48 км, в минулому році їхали чотири кола, дистанція була 80 км. До першого розвороту майже всі їхали в пелотоні. Після розвороту так рвонули, що розірвались на дві групи й залишок. Я набираю швидкість повільно, то другу групу ледве догнав і то завдяки пійому. Ззаду ще сформувалась третя група, далі не знаю. Отак і їхали. І фінішували, ну на фініші групи звичайно порвались. Не задовго до свого фінішу, десь за 7 км (дівчатам два кола) Oksana (вона не зареєстрована на форумі, думаю часто бачили її зі мною на тренуваннях, на шоссе), на підйомі пішла у відрив з третьої групи і фінішувала сама, ставши чемпіонкою, як і днем раніше в індивідуальній гонці. Протоколу групової гонки на маю, результати індивідуальної є, але дідько його знає як їх тут викласти. Он повернеться син (Ranger Pacific) з гонки з Києва, скажу хай викладе.