01.07.2009 (O) Чернігів - Седнів - Брусилiв - купання у Снові - Чернігів

Автор Alex Goz, 01 июля 2009, 13:56:28

« предыдущая - следующая »

Alex Goz

Старт 18.00 від гіпермаркету «Вена» по кільцевій мимо «Сіверянки» на Новгород–Сіверську трасу – проїзд через Седнів- через 5 км після Седнєва розворот на зворотний шлях- при виїзді на Новгород–Сіверську трасу поворот ліворуч- до Брусилова- проїзд через Брусилів до гирла Снову. Купання в Снові, відпочинок – трасою назад до Чернігова. Темп 25-28 ( крім відрізка Брусилів- Чернігів). На відрізку Брусилів Чернігів 23-25 для вечірньої «розслабухи».   Дистанція близько 60 км. Розрахунковий час повернення до Чернігова 21.30

Миллионер

Есть предложение писать о покатушке нового дня в новой теме. А то смотрю последние месиджи - касается поездки за 27/06, а тут оказывается новая покатуха затеялась на сегодня. Так можно и пропустить всё интересное. Не всё же успеваешь на форуме перечитывать.

Winny

Прокатились неплохо. Впервые услышал с каким звуком взрывается покрышка при ударе. Искупались в Снове возле Седнева - водичка суперная! Основной вывод для учаснегов: учиться ездить в коллективе, потому что стрёмненько с вами. Начиная с поворота на Александровку возле роддома, когда не был показан поворот и водила чудом меня не сбил и продолжая неоправданными экстренными торможениями. Так шо читаем на досуге "ЕЗДА В КОЛЛЕКТИВЕ". В остальном - всё гуд. Не ошибается лишь тот, кто ничего не делает.

Alex Goz

Вчора поїздку на Седнів повторили (з купанням в Снові, знову без заїзду в Брусилів). На цей раз відбулось все без пригод, (помилки враховані) не було ні зіткнень ні вибухів коліс. Їхали швидше ніж позавчора. До Седнєва проти легенького вітерця середня швидкість виявилась 30 км/год. (В мене на компі було 29,75, в декого 30,2.).Викупались в снові. Назад повертались суттєво швидше. Часто змінювали лідерів тому їхали 35-37 іноді й 40 (по рівному). Висновок більш чітко освоїти їзду з заміною лідерів і мабуть по рівному не варто перевищувати 37 км/год. Серендю швидкість на зворотному шляху зафіксувати забув, но в сумі з легеньким матрасом від політеху до дому  (18-23 км/год щоб скинути навантаження поступово, розслабитись перед сном) вийшла 26,7)