27.06.2009 (O) Покатушка до Седнєва з наступним заїздом в Брусилiв.

Автор Alex Goz, 27 июня 2009, 11:17:17

« предыдущая - следующая »

Alex Goz

Старт 18.00 від гіпермаркету «Вена» по кільцевій мимо «Сіверянки» на Новгород–Сіверську трасу – проїзд через Седнів- через 5 км після Седнєва розворот на зворотний шлях- при виїзді на Новгород–Сіверську трасу поворот ліворуч- до Брусилова- проїзд через Брусилів до гирла Снову. Купання в Снові, відпочинок – трасою назад до Чернігова. Темп 27-30+ ( крім відрізка Брусилів- Чернігів). На відрізку Брусилів Чернігів 23-25 для вечірньої «розслабухи».   Дистанція близько 60 км. Розрахунковий час повернення до Чернігова 21.30-22.00.

Winny

До Седнева какой дорогой? По трассе или сёлами? Точнее меня интересует кол-во грунтов на всём маршруте ::)

Alex Goz

До Седнєва трасою. Грунти є тільки в Брусилові, тверді, 4-5 км.

Nemez

Не занаю, как вы собираетесь ехать 30+, но у меня на 100км средняя вышла 31,1. Ветер просто жопа, как весной. До Седнева ехал - задувало справа, назад слева и все время в морду.

"Я еду 96,78768 %"  ©Мишок.

Alex Goz

Яку швидкість зможемо тримати проти вітру так і їхатимемо. Коли я їздив сам в мене виходило середня 27.5-28 км/год на 60 км дистанції.

Котег Памоишный


Winny

Oops... :oops:
Nemez, в принципе, правильно решили, что я хотел поехать. Но занялся ремонтом электропроводки в квартире и засел. А до темноты надо бы закончить, т.к. полквартиры без электричества. Надеюсь, не сильно тормознул вашу компанию своим отсутствием. В любом случае мои извинения.

P.S. Утешает мысль, что теперь в комнате люстра горит, спустя несколько месяцев после того, как отрубилась.

Ranger Pacific

Дом...Вена...Седнев...Макишин...ЗемСнаряд...Дом = 95 км
Средняя 25 км\час

Уххх как здорово с Nemez-ом прокатились  :)

Nemez

Да, вот это было оно. Шоссе, без дёрганого ритма, без лишних остановок, без болот, говна и ям. Просто сел и наслаждаешься ездой.

Статистика: От вены до дома.
Tm 3.00.51
Dst 75.60
Avs 25.1
Mxs 48.5
+ до покатушки немного поматрасил
Tm 3.15.01
Dst 101
Avs 31.1
Mxs 48.0
= Классно покатались

Winny

Alex Goz, как насчёт реинкарнации покатушки? Вчера вечером впервые в этом году покупался в Десне. Буду рад сегодня присоединиться, если кто-нибудь организует ::)

Alex Goz

Можна завтра. Сьогодні в мене відпочинок після вчорашньої поїздки на Седнів: від дому до пам'ятника дистанція 28 км, середня швидкість 28 км/год, покатався по Седнєву, викупався в Снові, до речі чудові краєвиди, від пам'ятника до дому середня швидкість 30 км/год. Трохи притомився. Думаю завтра буду в формі. Із служби подзвоню домому, син (Ranger Pacifik) анонсує покатушку.

Winny


Alex Goz


Winny