14.09.2013 - MTB marathon Пилипець

Автор Winny, 01 февраля 2013, 16:10:25

« предыдущая - следующая »

Ссылки на связанные события


Winny

ЦитироватьШановні аматори та професіонали!

Пропонуємо Вашій увазі безпрецедентний спортивний захід, який зможе задовольнити всіх бажаючих позмагатись, випробувати свої сили чи просто проїхати нескладну для себе дистанцію і помилуватись краєвидами Бескидів і Боржави.

На Ваш вибір 3 різних за складністю дистанції, які включають в себе ділянки із щебеневим і грунтовим покриттям, широкі дороги та вузькі технічні сингл-треки, затінені лісові стежки та гірські плаї, з яких відкриваються незабутні панорами на ті частини Українських Карпат, які називають Боржавськими полонинами та Східними Бескидами.

В залежності від довжини дистанції, буде організовано від одного до трьох пунктів харчування, де Ви зможете поповнити бідони та гідропаки і підкріпитися фруктами для відновлення енергії.

Дата: 14 вересня 2013 року
Місце проведення: Пилипець, Міжгірського району, Закарпатської області

Вперше в історії українського MTB наймасштабніший гірський велосипедний марафон. На вибір 3 різних за складністю дистанції. Надзвичайно мальовнича місцевість між Боржавою та Великим вододільним хребтом. Діапазон висот від 520 до 1095 м. над рівнем моря. Набір висот до 2500 метрів
Источник: mtbmarathon.com.ua