Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - bitloman

1
Цитата: Анатолий от 22 апреля 2013, 22:34:32
удивительно, что этнографические клады вы собираетесь искать за пределами украины! я не поддерживаю!

Я поважаю Ваше рішення, Анатолій, але не розумію Вашої позиції. Невже Ви вважаєте, що в інших країнах немає достойного фольклору? )
А крім того, ми не "збираємось", а продовжуємо )). Це вже буде четверта наша експедиція, а в попередніх ми так само збирали пісні різних країн. Щодо нашої Батьківщини, ми присвятили їй проект 2011 року, проїхали її селами всю від Ужгорода до Луганська і записали більше півтисячі пісень. Багато з зібраних пісень зараз є в репертуарі нашого гурту, в тому числі і з інших країн. Наша ідея не полягає в зацикленні на власному національному фольклорі (хоча це основний напрямок нашої творчості), а в популяризації народної пісні і культури в цілому. Ми всі різні на планеті Земля, але пісні наші однаково прекрасні!

Більше про нашу діяльність Ви зможете почитати в блозі проекту - http://biggggidea.com/project/149/blog/
2
Доброго дня, велоколеги!
Вас вітає гурт Фолькнери та сподівається, що у Вас все добре.
Просимо трохи Вашої уваги та по можливості допомоги.
   
Як Ви знаєте, ми щороку здійснюємо етнографічну експедицію на велосипедах в рамках нашого проекту "Двоколісні хроніки", в якій збираємо рідкісні фольклорні пісні України та інших країн, а також знімаємо про це фільми, які вже стали переможцями багатьох кінофестивалів. Таким способом ми намагаємось популяризувати велотуризм.

Через півтора місяця ми плануємо старт четвертої експедиції – цього разу від Чорного до Білого моря через Україну (і через Чернігів), Білорусь, Росію та Фінляндію. Це має бути наймасштабніша та найцікавіша з усіх наших експедицій.

Чому ми пишемо про це Вам? Тому що саме зараз ми збираємо кошти на створення сайту проекту, де хочемо розмістити для вільного доступу зібрані етнографічні матеріали з усіх експедицій, а також на оновлення відеотехніки для створення нового фільму. На сайті "Велика Ідея" розміщено наш проект - http://biggggidea.com/project/149/  де кожен бажаючий може підтримати його фінансово, пожертвувавши хоча б одну гривню. Необхідна сума для учасників проекту є досить суттєвою, але для громади однодумців - це незначні витрати.

Також це може бути інша, нефінансова допомога: наприклад, поширення проекту в мережі, рекомендація друзям, знайомим... З Вашою підтримкою ми зробимо значно більше для розвитку велотуризму та збереження народної культури в глобалізованому світі!

Дякуємо всім небайдужим!

З повагою,
Ярина Квітка, Володимир Муляр та гурт Фолькнери

http://www.youtube.com/watch?v=5Rh3wG_p21k#

Більше інформації про діяльність гурту, музику та відео Ви можете знайти на сторінках Folknery у Facebook,  vkontаktі та YouTube

Поправил ссылку на видео.
3
Молода сімейна пара без дітей але з велосипедами шукає житло в Києві, в районі, окресленому на карті нижче.
Знімемо на тривалий час. Платити можемо не більше 2000 грн/місяць, тому підійде і кімната в квартирі (головне щоб співмешканці не були проти двох залізних коней).
Їздимо в теплу пору року (приблизно з квітня по жовтень). Влітку будемо відсутні 2 місяці (липень-серпень) в зв'язку з велоекспедицією за кордон.
Порядність, охайність та своєчасну оплату гарантуємо.
Крім велосипедів займаємось також музикою, звукорежисурою, хендмейдом, театром. Одним словом, творчі люди. Працюємо. Додому приходимо переважно лише наніч. Не шумимо, шкідливих звичок не маємо.
Хотілося б житло в межах пунктирної лінії, щоб влітку на роботу їздити велосипедом, а взимку ходити пішки. Але розглянемо й інші варіанти.
В плані комфорту і суперумов ми не вибагливі, задовільнимось простим скромним помешканням з мінімумом меблів. Бажана наявність гарячої води та пральної машини.
Будемо вдячні за допомогу.

Володимир та Ярина
0984977528, 0978974949 (відповідно)
vovamulyar@ukr.net

[attachment=0]img949mm.jpg[/attachment]
[attachment=1]Kyiv_kvartyra.jpg[/attachment]