Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Темы - Maxim

1
27 червня об 12-50 за адресою вул. Щорса, 23 відбудеться урочисте відкриття першої в місті Чернігові велодоріжки. Відкриття відбудеться в рамках святкування Дня молоді.

У програмі:
11-30 Збір та реєстрація учасників (Щорса, 23)
12-00 Виступи велосипедистів-екстрималів з Чернігова та Славутича (Тріал, ВМХ)
12-00 Грає Діджей Урбан (Dj Urban)
12-00 Дитяча програма (Ігри та конкурси від аніматорів, дитячий велопробіг по велодоріжці)
12-30 Офіційна частина (Урочисте відкриття велодоріжки)
13-00 Велопробіг велодоріжкою та вулицями міста
14-00 Розіграш призів та цінних подарунків (для зареєстрованих учасників) (Щорса, 23)
14-30 Святкова концертна програма (Щорса, 23)
14-30 Виступи танцювальних колективів (Студія сучасних клубних танців "Midnight STARS" при школі танців "Евет", студія східних танців Муніра та Анна Білецька, TribalBorn Dance Studio, Білий вітер)
15-00 Виступи груп (Женя Скрудж, кавер-группа ADDAMS FAMILY)
2
Призи знайдуть своїх героїв 2!
Увага, 28 червня 2014 р. о 12-00 в магазині «Драйв», вул. П'ятницька, 23 відбудеться другий розіграш (жеребкування у лототроні) призів та грошових сертифікатів від магазину «Велосвіт» для учасників акції «Велосвіт» - за здоровий спосіб життя!».

Нагадаємо, що згідно правил акції, у розигриші призів автоматично беруть участь усі користувачі Першого Чернігівського фото порталуhttp://chernihiv.eu, які попередньо зареєструвалися на порталі та завантажили 1 фотографію у розділ «Конкурси та акції» - «Акція «Велосвіт» - за здоровий спосіб життя!» (http://chernihiv.eu/rubriky/view-album/75).

Реєстрація участі в акції також дає гарантоване право на отримання дисконтної картки на придбання зі знижкою будь-якого товару у чернігівських магазинах «Драйв» (вул. П'ятницька, 23) та «Велосвіт» (вул. Серьожнікова, 2).

Важливо знати, що у розіграші призів братимуть участь не імена учасників акції, а лише номери їх дисконтних карток. То ж користувачам Порталу необхідно завчасно подбати щоб отримати свою дисконтну картку, завітавши до магазину «Велосвіт», вул. Серьожнікова, 2, або «Драйв», вул. П'ятницька, 23. Телефон для довідок: (095)191-22-21. Отримати приз щасливий переможець  акції може одразу під час розіграшу призів, або за відсутності такої можливості – протягом трьох наступних днів після проведення жеребкування.  При собі учасник акції повинен обов'язково мати дисконтну картку!

Призи обміну на гроші чи інші подарунки не підлягають. 
Незатребувані переможцями акції призи протягом трьох днів після проведення їх розіграшу анулюються!
Отоварити сертифікат можна лише при купівлі 1-ї одиниці товару.
Дата наступного розіграшу кожного разу буде повідомлятись додатково. Слідкуйте за анонсами.